پیاده سازی ERP یک تعهد بزرگ برای هر سازمانی است. بدون در نظر گرفتن چالش های پیاده سازی ERP امکان موفقیت در استقرار نرم افزار ERP کار دشواری خواهد بود. فرآیند پیاده سازی ای آر پی مستلزم آن است که شرکت ها به طور کامل کسب و کار خود را بررسی کنند، به دنبال کارایی باشند و مقدار قابل توجهی از زمان و تلاش خود را صرف آموزش کارکنان و آزمایش نرم افزار قبل از آماده شدن برای راه اندازی کنند.
متأسفانه، در عجله برای دستیابی به مزایا و به حداقل رساندن زمان صرف شده برای پروژه، به راحتی می توان در چالش پیاده سازی ERP و خطرات کلیدی آن غرق شد بدون اینکه به طور کامل درک شود که چه چیزی در آن دخیل است. این فقدان دانش قبلی، میتواند منجر به مشکلات ناخوشایند در آینده شود. یعنی هزینه و زمان کسب و کار شما را هدر می دهد.
برای اینکه بتوانید به طور کامل برای پروژه خود آماده شوید، در اینجا برخی از چالش های پیاده سازی ای آر پی را که سازمانها در مراحل مختلف استراتژی پیاده سازی ERP با آنها مواجه هستند، همراه با راهنمایی در مورد نحوه رسیدگی به آنها آورده شده است.
پیاده سازی نرم افزار ERP چیست؟
پیاده سازی ERP پروژه ای است با چند فاز، طراحی مجدد فرآیندهای تجاری برای استفاده بهتر از سیستم جدید، پیکربندی نرم افزار، انتقال داده ها برای سازمان و آموزش کاربران. بسته به اندازه سازمان، این فرآیند ممکن است از چند ماه تا یک سال کامل طول بکشد. معمولا توسط یک تیم پروژه که نمایندگانی از هر گروه عملکردی در شرکت جمع آوری می کند، نظارت می شود.
استقرار ERP نیاز به برنامه ریزی، پیکربندی و پیاده سازی مناسب دارد و ممکن است چند ماه طول بکشد. کسب و کارها باید به دقت نیازهای خود را شناسایی کنند، فرآیندها را ارزیابی کنند، سوابق تجاری قبلی را بررسی کنند و فهرستی از انتظارات را برای انتخاب سیستم مناسب تهیه کنند. یک استراتژی پیاده سازی دقیق و آماده سازی فعال برای اجرای موفقیت آمیز یک سیستم ERP ضروری است.
نصب و پیاده سازی ERP چالش برانگیز است. کسب و کارها نیاز دارند که از رویه های دستی ناکارآمد به روش های خودکار تغییر کنند. سیستم ERP فرآیندهای شرکتی متعددی را در یک مکان واحد برای کمک به بخش هایی مانند مدیریت مالی، منابع انسانی، فروش و تولید، یکپارچه می کند.
پیاده سازی ERP پروژه ای است با چند فاز، طراحی مجدد فرآیندهای تجاری برای استفاده بهتر از سیستم جدید، پیکربندی نرم افزار، انتقال داده ها برای سازمان و آموزش کاربران.
چرا پیاده سازی ERP یک فرآیند چالش برانگیز است؟
از آنجا که یک استراتژی پیاده سازی ERP بر فرآیندهای کسب و کار در کل سازمان تأثیر می گذارد، بنابراین می تواند پیچیده باشد. برای به دست آوردن مزایای سیستم جدید، کارکنان اغلب مجبورند عادت های قدیمی خود را تغییر دهند و فرآیندهای دستی را با فرآیندهای قابل اعتمادتر و خودکار جایگزین کنند.
چالش های پیاده سازی ERP در یک سازمان چیست؟
1- تعیین فرآیندهایی که باید یکپارچه شوند
اولین گام استراتژی پیاده سازی ERP این است که بدانید کدام فرآیندها و سیستم ها با یک ERP روان تر اجرا می شوند و کدام یک مانع گردش کار کسب و کار شما می شوند. این امر به ویژه برای سازمان هایی با بخش های مختلف که با یکدیگر رقابت می کنند دشوار است.
هنگامی که یک شرکت سیستم ERP ندارد، کارمندان وقت خود را برای جمع آوری داده هایی که بین فایل های اکسل و منابع مختلف تقسیم می شوند تلف می کنند. هنگامی که سیستم ها و فرآیندهای کاری خود را با یک ERP ادغام می کنید، می توانید مطمئن باشید که تنها یک منبع برای همه داده ها در شرکت شما وجود خواهد داشت. بنابراین تعیین فرآیندهایی که باید یکپارچه شوند، می تواند یکی از چالش های پیاده سازی ERP باشد.
2- مقاومت تیم های سازمان در برابر تغییر
در حالی که مزایای اجرای نرم افزار ERP غیرقابل انکار است، بر کسی پوشیده نیست که کارکنان معمولا تغییر را دوست ندارند. اگر می خواهید سیستمی را جایگزین سیستم فعلی خود کنید، به احتمال با تاخیر و مقاومت تیم خود مواجه خواهید شد. علاوه بر این، اگر تیم شما مفهوم چرایی انتقال شما به یک سیستم ERP جدید را درک نکند، این فرآیند دشوارتر خواهد بود.
قبل از اینکه نرم افزار جدید خود را برای تیم خود عرضه کنید، مطمئن شوید که آنها را به درستی در مورد نحوه استفاده از آن آموزش داده اید. به جای تاکید بر ویژگی های جدید ERP، به تیم خود نشان دهید که چگونه زندگی روزمره آنها را ساده می کند.
3- عدم انعطاف پذیری
اگر یک سیستم ERP فاقد انعطاف باشد، ممکن است شرکت شما مجبور شود فرآیندهای خود را تغییر دهد تا این دو سیستم با هم کار کنند. اگرچه ممکن است دلهره آور و وقت گیر به نظر برسد، سازماندهی مجدد کسب و کار و آموزش مجدد تیمتان ارزش تلاش را دارد. با انتخاب نرم افزاری که نیازهای خاص شرکت شما را برآورده می کند، می توانید از هرگونه عدم انعطاف یا سایر مشکلات مربوط به پیاده سازی ERP جلوگیری کنید.
پیشنهاد پیادهسازی نرم افزار ERP مملو از وعدههای اطمینانبخش در مورد بهبود بهرهوری و کارایی شرکت، کاهش هزینههای عملیاتی و نیروی کار است.
پیشنهاد پیادهسازی نرم افزار ERP مملو از وعدههای اطمینانبخش در مورد بهبود بهرهوری و کارایی شرکت، کاهش هزینههای عملیاتی و نیروی کار، دریافت یک منبع حقیقت واحد برای همه بخشها و افزایش تجربه مشتری است. یک مطالعه نشان داده است که 53٪ از پاسخ دهندگان، اجرای ERP را یکی از زمینه های اصلی برای سرمایه گذاری می دانند. اما ERP یک کار بزرگ است و جای تعجب نیست که با خطرات و چالش های خاصی همراه است. در ادامه به برخی دیگر از چالش های پیاده سازی ای آر پی اشاره می کنیم.
4- هزینه های به روزرسانی
پس از پیاده سازی ERP در یک سازمان، حفظ سیستم برای حفظ عملکرد صحیح آن بسیار مهم است، اگرچه هزینه ای نیز دارد. یکی از چالش های پیاده سازی ERP هزینه های به روزرسانی آن است. یک سیستم ERP ممکن است در ابتدا ارزان به نظر برسد. با این حال، اگر قبل از ادغام، هزینه های نگهداری را به دقت در نظر نگیرید، می توانید پول قابل توجه بیشتری را پرداخت کنید.
نکته دیگری که باید در نظر بگیرید این است که آیا نرم افزار پس از اینکه قبلا آن را در شرکت خود پیاده سازی کردید، همچنان پشتیبانی می شود یا خیر. شما می خواهید یک فروشنده یا شریک نرم افزاری را انتخاب کنید که بتواند چندین سال پشتیبانی ارائه دهد، بنابراین پیاده سازی در دراز مدت به نفع شرکت شما خواهد بود.
5- مسائل مربوط به انتقال داده ها
انتقال داده یک عنصر حیاتی است که باید در طول اجرای ERP در نظر گرفته شود. مشکلی که گاهی اوقات پیش می آید زمانی است که داده های ذخیره شده در سیستم منبع شامل اطلاعات ساختاریافته و بدون ساختار می شود. داده های بدون ساختار نیاز به پردازش و تأیید بیشتری دارند تا از صحت و درستی هنگام انتقال آنها از اسناد منبع به نرم افزار ERP اطمینان حاصل شود. علاوه بر این، هر چه سیستم پیچیدهتر باشد، راهاندازی و اجرای آن گرانتر است.
گاهی اوقات ادغام داده ها در یک ERP جدید دشوارتر می شود زیرا اطلاعات تحت هیچ دسته خاصی قرار نمی گیرند. اگر این اتفاق بیفتد، احتمال از دست دادن داده ها افزایش می یابد. برای جلوگیری از این امر، باید از قبل برای انواع دادههایی که برای سیستم جدید نیاز دارید برنامهریزی کنید. علاوه بر این، اگر کسب و کار شما به توسعه نرم افزار سازمانی یا نوسازی سیستم های ERP نیاز دارد، باید با فردی با تجربه شریک شوید.
6- مدیریت ضعیف پروژه
پروژههای پیادهسازی ERP اغلب به جای دریافت بهترین منابع و استعداد، به یک فکر بعدی تبدیل میشوند. به جای اینکه مدیریت شرکت نظارت دقیقی بر پروژه داشته باشد، این پروژه به هر کسی که در دسترس است، با راهنمایی اندک از طرف مسئولین واگذار می شود. بنابراین، مدیریت ضعیف پروژه یکی از چالش های پیاده سازی ERP برای هر کسب و کاری است.
7- ناتوانی در طراحی مجدد فرآیندهای فعلی به تناسب نرم افزار
اگرچه تلاش و ساختن سیستم ERP جدید متناسب با فرآیند فعلی ممکن است وسوسه انگیز باشد، اما به ندرت موفقیت آمیز است. در عوض، کارآمدترین راه برای مدیریت فرآیندهای کسب و کار شما، خرید یک سیستم ERP است که می تواند متناسب با نیازهای خاص شما سفارشی سازی شود.
حقیقت غم انگیز این است که اجرای این گزینه ها مثل آب خوردن نیست. در اکثر کسب و کارها تغییر فرآیندهای قدیمی یا موجود بسیار دشوار است و سفارشی کردن سیستم ERP برای تطبیق با فرآیندهای فعلی هزینه زیادی دارد و زمان زیادی را صرف می کند. این مهم ترین خطر و چالش پیاده سازی نرم افزار ERP است.
پیشنهاد پیادهسازی نرم افزار ERP مملو از وعدههای اطمینانبخش در مورد بهبود بهرهوری و کارایی شرکت، کاهش هزینههای عملیاتی و نیروی کار، دریافت یک منبع حقیقت واحد برای همه بخشها و افزایش تجربه مشتری است. یک مطالعه نشان داده است که 53٪ از پاسخ دهندگان، اجرای ERP را یکی از زمینه های اصلی برای سرمایه گذاری می دانند. اما ERP یک کار بزرگ است و جای تعجب نیست که با خطرات و چالش های خاصی همراه است.
8- مدیریت اطلاعات
یکی دیگر از چالش های پیاده سازی ERP، مدیریت اطلاعات است. مراحل متعدد پیاده سازی ERP مانند کشف و برنامه ریزی، طراحی، توسعه، انتقال داده ها، آزمایش، استقرار و پشتیبانی نیازمند مدیریت دقیق پروژه و مشارکت همه شرکت کنندگان است.
با کار تیمی کارآمد، مدیریت زمان بندی و ارتباطات، کسب و کارها می توانند در حل چالش های پیاده سازی ERP به موفقیت دست یابند. مدیریت ناکافی پروژه، پذیرش ERP را در معرض خطر قرار می دهد، زیرا پروژه را در اختیار هرکسی قرار می دهد که در دسترس باشد و هیچ نظارتی از جانب افراد تحت کنترل ایجاد نمی کند. ناتوانی در مدیریت عملکردهای ERP میتواند منجر به از دست رفتن فرصتها در خودکارسازی عملیات، افزایش سرعت عملکرد، بهرهبرداری از قابلیتهای خاص صنعت و تحقق اهداف اضافی شود.
9- یکپارچه سازی با داده ها و فرآیندها
ERP به کل سازمان امکان دسترسی به یک منبع داده قابل اعتماد را می دهد و انتقال داده یک مرحله نصب بسیار مهم در چالش های پیاده سازی ERP است. به نقل از کارشناسان، ادغام ناکافی داده ها، از رایج ترین چالش های پیاده سازی ERP است که تا یک پنجم از مشکلات را به خود اختصاص می دهد. انتقال داده ضعیف می تواند منجر به داده های اشتباه شود و مشکلاتی را در به روز رسانی موجودی ایجاد کند.
برنامه ریزی مناسب می تواند به حفظ کل پروژه پیاده سازی ERP در زمان بندی و با بودجه کمک کند. اتصال سیستم ها و فرآیندهای کاری موجود با یک راه حل ERP تضمین می کند که تمام داده های یک سازمان از یک منبع واحد می آیند و زمان صرف شده برای جمع آوری داده های پراکنده را کاهش می دهد.
10- کنترل کیفیت داده ها
کیفیت داده برای شرکت هایی که داده های قدیمی را به یک سیستم ERP جدید منتقل می کنند، مهم است. انتقال داده ها به سیستم ERP نیز یکی از چالش های پیاده سازی ERP است و نیازمند تلاش برای کیفیت داده است، زیرا ممکن است مغایرت، اطلاعات اشتباه، کپی های اضافی از همان اطلاعات و اطلاعات قدیمی وجود داشته باشد.
اعتبار سنجی داده ها، حذف موارد تکراری، پر کردن جاهای خالی و ارزیابی مناسب داده های جدید باید برای اطمینان از کیفیت داده ها انجام شود. تیم ها باید به تیم هایی با نقش های کاملا مشخص مانند حسابداری و پشتیبانی مشتری تقسیم شوند.
انتخاب نرم افزار و فروشنده مناسب ERP
همان طور که جستجوی ERP خود را شروع می کنید، به خاطر داشته باشید که طول عمر شرکت های فناوری می تواند بسیار کوتاه باشد و تنها چیزی که می خواهید این است که یک شرکت معتبر را برای خرید نرم افزار ERP انتخاب کنید. بنابراین انتخاب یک فروشنده معتبر یکی از اولین چالش های پیاده سازی ERP در کسب و کارها است. به نکات زیر هنگام انتخاب نرم افزار مناسب خود توجه داشته باشید:
- فروشنده ای با سابقه و برنامه های آینده اختصاصی انتخاب کنید
- به دنبال مراجع، توصیفات یا مطالعات موردی از مشتریان خوشحال باشید
- به دنبال راهکاری با تمرکز ویژه بر صنعت خود باشید
زمان اجرا
یکی از چالش های پیاده سازی ERP زمان اجرای پروژه است. برنامه ERP برنامه ای نیست که کاربران شما بتوانند آن را دانلود، نصب و در عرض 10 دقیقه راه اندازی و اجرا کنند. سازمان شما در حال انجام یک پروژه مهم است و زمان اجرای بیش از یک سال نیز غیر معمول نیست. فراموش نکنید کاربران شما باید مسئولیت های محول شده از ERP خود را در کنار سایر کارهای روزمره خود به صورت متعادل انجام دهند. در این مورد به موارد زیر دقت کنید:
- با انتظارات بازه زمانی واقع بینانه وارد پروژه خود شوید
- تصویر واضحی از هزینه ها داشته باشید و بر این اساس بودجه بندی کنید
- انتظارات حجم کاری مناسب را با اعضای تیم خود تنظیم کنید
مشارکت مدیران ارشد
مطمئنا، کل تیم اجرایی شما در اولین جلسه آغاز پیاده سازی ای آر پی با هیجان و اشتیاق فراوان شرکت خواهند کرد. اما با گذشت زمان و کاهش سطح میزان مشارکت مدیریت و حضور بی علاقه، میتوانید مطمئن باشید که بقیه سازمان در اولویت دادن به اجرای ERP بر سایر فعالیتها از مدیران خود پیروی خواهند کرد. و این خود یکی از چالش های پیاده سازی ERP خواهد بود.
- در بین ذینفعان شرکت خود، پیاده سازی را در اولویت قرار دهید
- برای حفظ انگیزه، یک یا چند “قهرمان” را از تیم اجرایی شناسایی کنید
- برای مشارکت مداوم مدیریت در طول پروژه برنامه ریزی کنید
مقاومت در برابر تغییر
برخی از افراد تغییر را دوست ندارند. مقاومت افراد در برابر تغییر یکی از چالش های پیاده سازی ERP در کسب و کارها است. چه سطح کار با نرم افزار فعلی راحت باشد، چه نیاز به یادگیری یک سیستم جدید کارمندان را عصبی کند، یا آنها در برابر تغییرات فرآیند کسب و کار که در نتیجه پیاده سازی ERP ایجاد می شود مقاومت کنند، ممکن است برخی مخالفان کاملا متقاعد شده باشند که نرم افزار جدید کار نخواهد کرد. موارد مهمی که باید بدانید:
- مزایای یک سیستم جدید را برای کل شرکت به اشتراک بگذارید
- پشتیبانی ارائه دهید و درک خود را به اشتراک بگذارید که آموزش زمان می برد
- تاکید کنید که سیستم های ERP می توانند برای برآوردن نیازهای خاص شما بهبود یابند
درک ویژگی های کلیدی
یک سیستم ERP جدید نشان دهنده سرمایه گذاری قابل توجهی در زمان و پول است. فقط منطقی است که برای درک آن وقت بگذارید. درک ویژگی های نرم افزار ERP نیز از جمله چالش های پیاده سازی ERP است. به موارد زیر دقت کنید:
- هرگز فرض نکنید که نرم افزار به روش خاصی عمل می کند
- آماده باشید تا مالکیت نرم افزار خود را به دست آورید
- اتوماسیون را بپذیرید، اما مطمئن شوید که نحوه رفتار سیستم را درک می کنید
پایبندی به فرآیندهای قدیمی
گاهی اوقات، یک شرکت با هدف ساختن سیستم جدید مانند سیستم قبلی وارد یک چالش پیاده سازی ای آر پی می شود. مشکلات و ناکارآمدیهای محیط موجود، دلیل اصلی ضرورت یک برنامه جدید است. به نکات زیر توجه کنید:
- از پیاده سازی به عنوان فرصتی برای ارزیابی فرآیندهای تجاری فعلی خود استفاده کنید
- چیزهایی را که شما را منحصر به فرد می کند و نیاز به حضور در سیستم جدیدتان دارد، شناسایی کنید
- ذهن خود را باز نگه دارید؛ پذیرای تغییرات پیشنهادی فروشنده خود باشید
تحلیل و طراحی جامع
چالش های پیاده سازی ERP شما با تجزیه و تحلیل نیازمندیها آغاز میشود، جایی که شما کسبوکار خود را با فروشنده بررسی میکنید تا بتوان پیشرفتهای مورد نیاز را شناسایی کرد و یک طرح پروژه تنظیم کرد. ارائه تصویری ناقص از شرکت خود به فروشنده در این مرحله منجر به راهکار ناقص میشود و کاربران متعجب میشوند که چرا محصول تحویلشده ویژگیهای حیاتی لازم برای انجام کارهایشان را ندارد.
- آماده باشید تا فروشنده را در تمام جنبه های کسب و کار خود راهنمایی کنید
- اطمینان حاصل کنید که فروشنده شما به طور کامل اهداف شما را چه امروز و چه فردا درک کرده است
- مستندات مورد نیاز، به طوری که همه می توانند ماه ها بعد به آنها مراجعه کنند
ریسک های پروژه
طولانی شدن پیاده سازی ERP نیز از جمله مهم ترین چالش های پیاده سازی ERP است. طولانی شدن فرآیند پیاده سازی به طور طبیعی آن را در برابر ریسک های پیش بینی نشده پروژه آسیب پذیر می کند. اعضای کلیدی پروژه از هر دو تیم مشتری و فروشنده ممکن است شرکت شما را ترک کنند. سایر فعالیت های تجاری نیز ممکن است اولویت بیشتری داشته باشند، و از دست دادن شتاب عمومی می تواند منجر به از دست رفتن موعد مقرر و بیش از حد بودجه شود. نکاتی که باید رعایت کنید:
- چندین عضو تیم را درگیر کنید تا آسیب های ناشی از غیبت یک نفر را کاهش دهید
- از شیوه های مدیریت پروژه خوب استفاده کنید تا در مسیر دستیابی به نقاط عطف بمانید
- برای شناسایی و مقابله با خطرات پروژه در مراحل اولیه، قبل از تبدیل شدن آن به مشکل تلاش کنید
طولانی شدن فرآیند پیاده سازی به طور طبیعی آن را در برابر ریسک های پیش بینی نشده پروژه آسیب پذیر می کند.
کیفیت داده ها
بخش کلیدی چالش های پیاده سازی ERP، انتقال سوابق و داده ها از نرم افزار فعلی شما به محیط جدید است. زمانی که وضعیت این دادههای قدیمی ضعیف است، یا فرآیند وارد کردن آن به سیستم جدید ناکارآمد است، زمان صرف شده برای پاکسازی این رکوردها و تبدیل آنها به چیزی قابل استفاده میتواند به سرعت در برنامه پیادهسازی نقش داشته باشد. به نکات زیر توجه کنید:
- داده های موجود خود را بررسی کنید و تصمیم بگیرید که چه چیزی باید به سیستم جدید منتقل شود
- سوابق قدیمی و غیر ضروری را از نرم افزار فعلی خود پاک کنید
- از صفحات گسترده و سایر ابزارهای داده برای صادرات و وارد کردن اطلاعات استفاده کنید
تست کافی نرم افزار
عدم آزمایش نرم افزار مورد پسند یکی از مهم ترین چالش های پیاده سازی ERP است. چگونه ممکن است یک مشکل نرم افزاری حیاتی که باعث توقف کسب و کار می شود، تنها چند هفته پس از استفاده از یک سیستم ERP جدید ظاهر شود؟ بیشتر اوقات، پاسخ، آزمایش ناکافی توسط کاربران نهایی شرکت در طول پیاده سازی ای آر پی است. آزمایش کامل تنها راه برای پیدا کردن مشکلات و ارائه اطمینان از اینکه همه چیز همانطور که می خواهید کار می کند است. نکات زیر را در نظر بگیرید:
- برنامه ریزی و زمان بندی برای کارکنان جهت تکمیل مسئولیت های آزمایشی آنها
- برنامه های آزمایشی ایجاد کنید که وظایف تجاری را در سراسر سازمان شما طی می کند
- نتایج غیر منتظره، شکست و اشتباه در ورود داده ها را تست کنید
چگونه می توانید ERP را با عملیات نرم افزاری فعلی خود یکپارچه کنید؟
اصطلاح «یکپارچه سازی» در تجارت الکترونیک معانی زیادی دارد. استفاده از API بین نرم افزارها در پیاده سازی ای آر پی، یکی از مهم ترین چالش های پیاده سازی ERP است. دو سیستم متفاوت با رابط برنامه نویسی کاربردی معتبر (API) باید بتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند یا یکپارچه شوند. اغلب وقتی به یکپارچه سازی اشاره می شود، به یک رابط از پیش ساخته شده اشاره می شود.
یک استراتژی یکپارچه سازی که اخیرا محبوبیت زیادی کسب کرده است، integration Platform as a Service (iPaaS) است. این یلتفرم یک رویکرد مبتنی بر ابر برای یکپارچه سازی است که به برنامه ها کمک می کند سریع تر و آسان تر همگام سازی شوند. این استراتژی نیازی به کدنویسی ندارد و می تواند سیستم های ERP را به محصولات SaaS متصل کند.
بسیاری از این برنامه ها یا رابط های از پیش ساخته شده، بر روی پلتفرم iPaaS قرار گرفته اند. از همان ابتدا آنها برای ایجاد یکپارچگی با بین 50 تا 90 درصد کارهای انجام شده، طراحی شده اند. آنها اغلب برای تکمیل یکپارچه سازی نیاز به تغییراتی توسط یک توسعه دهنده دارند. برای یکپارچه کردن یک ERP با یک سیستم با استفاده از یکپارچه ساز iPaaS، باید:
1- توکن API را مطابق با ERP خود و سایر سیستم هایی که قصد دارید یکپارچه کنید، تنظیم کنید.
2- جریان هایی ایجاد کنید که تعاملات بین ERP و سایر برنامه های سیستم شما را مشخص می کند. این کار نحوه انتقال داده ها و نحوه عملکرد عملیات CRUD را پوشش خواهد داد.
3- خطوط اتصال را در سیستم های متصل پیکربندی کنید.
4- برنامه ریزها و اصلاح کننده ها را تنظیم کنید. به عنوان مثال، می توانید یک مشتری جدید به مخاطبین خاص در CRM خود اضافه کنید. سپس برچسب مخاطب را با نرم افزار بازاریابی ایمیلی خود همگام کنید تا پیام خوش آمدگویی برایش تنظیم شود.
5- برنامه و فرکانس همگام سازی خود را تنظیم کنید. اگر می خواهید همگام سازی آنی داشته باشید، باید مطمئن شوید که سیستم ERP و سایر برنامه ها به طور خودکار داده های تازه را بین یکدیگر ارسال می کنند.
نتیجه
نرم افزار کاواک طیف وسیعی از ماژول های ERP خاص صنعت را برای حل چالش های منحصر به فرد شما ارائه می دهد که همه توسط تیم های متخصص ما پشتیبانی می شوند. بنابراین میتوانید مطمئن باشید که فقط یک راهکار نرمافزاری نمیخرید، بلکه در حال ایجاد یک شراکت بلندمدت هستید.