شماره تماس: 984191011210+

معرفی مهم ترین ماژول های نرم افزار ERP – ویژگی ها و کاربرد آنها

ماژول های نرم افزار ERP

سیستم های برنامه ریزی منابع سازمانی (ERP) و ماژول های نرم افزار ERP در چند دهه گذشته به یک ابزار حیاتی برای کسب و کارها تبدیل شده اند. یک راهکار ERP فرآیندهای مهم کسب و کارها را خودکارسازی کرده و مانند یک پایگاه داده مشترک برای تمام اطلاعات مالی و عملیاتی سازمان عمل خواهد کرد. ERP این داده ها را از تعدادی ماژول استخراج می کند تا به بخش های مختلف مانند حسابداری، زنجیره تامین کالا و منابع انسانی، کمک کند تا هر یک وظایف فردی خود را به بهترین شکل انجام دهند.

یک راهکار ERP به همه کارمندان اجازه می دهد هم به اطلاعاتی دسترسی داشته باشند که به آنها کمک کند پاسخی برای سؤالات مهم در مورد عملکرد فعلی بخش خود و برنامه ریزی برای آینده آن بیابند و هم بخش هایی را مورد هدف قرار می دهد که به بهینه سازی نیاز دارند. این منبع اطلاعاتی به تنهایی مشکلات مربوط به دقت و سازگاری داده ها را به حداقل می رساند و تضمین می کند که همه کارمندان بدون در نظر گرفتن نقش شان در سازمان، به آمار مشابه دسترسی داشته باشند.

با کمک ماژول های پایه نرم افزار ERP تصمیم گیری بهتر انجام شده، فرآیندها کارآمدتر و در هزینه صرفه جویی می شود. علاوه بر این، نرم افزار ERP می تواند بسیاری از وظایف را خودکارسازی کند، خطاها را کاهش دهد و وقت کارمندان را آزاد کند تا بتوانند روی کارهای استراتژیک و مهم تمرکز کنند.

ماژول های ERP از پشتیبانی و عملیات مربوط به کاربر پشتیبانی می کنند. مانند بخش های امور مالی و حسابداری، تدارکات، تولید، مدیریت موجودی، مدیریت سفارش، مدیریت انبار، مدیریت زنجیره تامین، مدیریت ارتباط با مشتری یا همان نرم افزار CRM، تدارکات و مدیریت نیروی کار. بهترین ماژول های نرم افزار ای آر پی از نظر عملکردی شامل اتوماسیون خدمات حرفه ای (مدیریت منابع خدمات)، مدیریت منابع انسانی، تجارت الکترونیک و اتوماسیون بازاریابی هستند.

نرم افزار ERP چیست؟

ERP مخفف برنامه ریزی منابع سازمانی است، اما ERP به چه معناست؟ ساده ترین راه برای تعریف ERP این است که در مورد تمام فرآیندهای تجاری اصلی مورد نیاز برای اداره یک شرکت فکر کنید: امور مالی، منابع انسانی، تولید، زنجیره تامین، خدمات، تدارکات و موارد دیگر. در ابتدایی ترین سطح خود، ERP به مدیریت کارآمد تمام این فرآیندها در یک سیستم یکپارچه کمک می کند.

اغلب از آن به عنوان سیستم ثبت سازمان یاد می شود. نرم افزارهای ERP اکنون از طریق ابر ارائه می شوند و از جدیدترین فناوری ها مانند هوش مصنوعی (AI) و یادگیری ماشینی برای ارائه اتوماسیون هوشمند، کارایی بیشتر و بینش فوری در سراسر کسب و کار استفاده می کنند.

ماژول ERP چیست؟

ماژول های نرم افزار ERP برنامه هایی هستند که به عملکردها و فرآیندهای تجاری خاصی اختصاص داده شده اند. همه ماژول ها با پایگاه داده مرکزی سیستم ERP یکپارچه شده اند، بنابراین آنها شامل یک منبع واحد از داده های دقیق هستند. این ماژاول ها به سیستم های مختلف مانند مدیریت مالی و موجودی این امکان را خواهد داد تا به راحتی اطلاعات را مبادله کنند و برای اجرای وظایف پیچیده تر با هم کار کنند.

نکته مهم

ماژول های نرم افزار ERP برنامه هایی هستند که به عملکردها و فرآیندهای تجاری خاصی اختصاص داده شده اند.

هر ماژول سیستم ERP برای کارکردهای خاص کسب و کار طراحی شده است. این ماژول ها داده ها را ارائه می دهند و از فرآیندهایی پشتیبانی می کنند که به کارمندان کمک کند کارهای خود را انجام دهند. هر ماژول به سیستم ERP متصل می شود، بنابراین سیستم یک منبع واحد از داده های دقیق را فراهم خواهد کرد، حتی زمانی که به کسب و کار ماژول های جدید اضافه شود. اگر سیستم ERP را یک جعبه ابزار در نظر بگیریم، ماژول های ای آر پی هم ابزارهای داخل جعبه مانند پیچ گوشتی، آچار، چکش و … هستند که هر کدام کاربرد خاصی دارند.

چگونه ماژول های نرم افزار ERP به کسب و کارها کمک می کنند؟

طراحی ماژولار ERP به آن اجازه می دهد تا نیازهای در حال تغییر یک کسب و کار را برآورده کند و یکی از عمده ترین دلایلی است که این نرم افزار در همه جا دیده می شود. یک سازمان در ابتدا می تواند تنها ماژول های پایه نرم افزار ERP مربوط به مدل کسب و کار، عملیات و چالش های کلیدی خود را خریداری کند. سپس می تواند دیگر ماژول های نرم افزار ERP را برای رفع نیازها یا چالش های جدید، همگام با تکامل سازمان خود به تدریج اضافه کند.

زیبایی نرم افزار ERP ماژولار در این است که یک شرکت می تواند زیرساخت اصلی خود را حفظ کند و این نرم افزار را به آن اضافه کند. هنگامی که نیازها تغییر می کنند، چنانچه سازمان یک ارائه دهنده ERP معتبر با طیف گسترده ای از ماژول ها را انتخاب کرده باشد، نیازی به پیاده سازی یک سیستم ERP جدید، که یک فرآیند طولانی همراه با چالش های پیاده سازی ERP خواهد بود، وجود نخواهد داشت.

هوش مصنوعی در ERP

فروشندگان ERP برای هر ماژول چقدر هزینه دریافت می کنند؟

در مفهوم اینکه یک سیستم ERP در زمان خرید شامل چه مزایایی است و اینکه فروشندگان برای کدام ماژول ها هزینه اضافی دریافت می کنند، تفاوت زیادی وجود دارد. به طور معمول، عملیات اصلی مالی در یک بسته پایه یعنی ماژول های پایه نرم افزار ERP گنجانده شده اند. در حالی که ویژگی هایی مانند CRM و مدیریت منابع انسانی می تواند انتخابی بوده و شامل هزینه های بیشتری باشند.

برخی از محصولات پیشنهادی توسط شرکت فروشنده در بسته های آماده خاصی ارائه می شوند. به عنوان مثال، ممکن است یک شرکت تولیدکننده محصول، بسته ای را خریداری کند که شامل ماژول مدیریت زنجیره تأمین کالا باشد یا یک خرده فروش بسته ای را خریداری کند که شامل ماژول مالی باشد. فروشندگان ERP تحت شبکه داخلی معمولا هزینه مجوز اولیه برای هر کاربر را دریافت می کنند، در حالی که فروشندگان نرم افزار ERP تحت وب هزینه ها را بر اساس هر کاربر، ماهانه یا سالانه دریافت خواهند کرد.

13 نوع ماژول نرم افزار ERP و ویژگی آنها

ماژول های پایه نرم افزار ERP

در ادامه شما را با 13 ماژول از ماژول های پایه نرم افزار ERP آشنا می کنیم که هر نرم افزار ERP باید آنها را داشته باشد.

1. ماژول مالی

ماژول مالی و حسابداری مهم ترین ماژول از ماژول های پایه نرم افزار ای آر پی است زیرا به کسب و کارها کمک می کند وضعیت مالی فعلی و چشم انداز آینده خود را بهتر درک کنند. از ویژگی های کلیدی این ماژول می توان به ردیابی حساب های پرداختنی (AP) و حساب های دریافتنی (AR) و مدیریت دفتر کل اشاره کرد. هم چنین می توانند اسناد مالی مهم مانند ترازنامه، رسید پرداخت و صورت های مالیاتی را ایجاد و ذخیره کنند.

ماژول مالی نرم افزار کاواک
پیشنهاد ماژول
ماژول مالی

ماژول مدیریت مالی می تواند وظایف مربوط به صورت حساب، پرداخت های فروشنده، مدیریت نقدی و تطبیق حساب را خودکارسازی کند و به بخش حسابداری کمک کند تا دفاتر را به موقع ببندند تا مطابق با استانداردهای تشخیص درآمد فعلی باشند. این ماژول هم چنین دارای داده هایی است که کارمندان برنامه ریزی و تجزیه و تحلیل مالی برای تهیه گزارش های کلیدی از جمله صورت های سود و زیان (P&L) و گزارش های هیئت مدیره و … به آن نیاز دارند.

2. ماژول تدارکات

ماژول تدارکات، که به عنوان ماژول خرید نیز شناخته می شود، یکی دیگر از ماژول های نرم افزار ERP است که به سازمان کمک می کند تا مواد یا محصولاتی که برای تولید و یا فروش کالاها نیاز دارند را به موقع تهیه کنند. شرکت ها می توانند فهرستی از فروشندگان تایید شده را در این ماژول نگه دارند و آن تامین کنندگان را به موارد خاصی ارتباط دهند تا به مدیریت ارتباط با تامین کننده کمک کنند. این ماژول می تواند درخواستها برای یک پیشنهاد را خودکارسازی کند، سپس پیشنهادهایی دریافتی را ردیابی و تجزیه و تحلیل کند.

هنگامی که سازمان یک پیشنهاد را می پذیرد، ماژول تدارکات به بخش خرید کمک می کند تا سفارشات خرید را آماده و ارسال کنند. سپس می تواند سفارش خرید را ردیابی کند زیرا فروشنده آن را به یک سفارش فروش تبدیل کرده و کالا را ارسال می کند و به طور خودکار سطوح موجودی را پس از رسیدن سفارش به روزرسانی خواهد کرد.

3. ماژول تولید

ماژول مدیریت تولید ERP

اولین نسخه ERP، سیستم های برنامه ریزی نیازمندی های مواد (MRP)، برای تولیدکنندگان طراحی شده بودند و تولید هم چنان یک جزء کلیدی از ERP است. امروزه سیستم های ERP معمولا دارای سیستم مدیریت تولید یا اجرای تولید (MES) هستند. ماژول تولید به تولیدکنندگان کمک می کند تا تولیدات خود را برنامه ریزی کنند و مطمئن شوند که همه چیزهایی را که برای یک تولید برنامه ریزی شده نیاز دارند، مانند مواد خام و ظرفیت ماشین آلات را در اختیار دارند.

این ماژول از ماژول های نرم افزار ERP می تواند در طول فرآیند تولید، وضعیت کالاهای در دست تولید را به روزرسانی کند و به شرکت ها کمک کند تا خروجی واقعی را نسبت به تولید پیش بینی شده پیگیری کنند.

ماژول مدیریت تولید هم چنین تصویری واقعی از شرکت ارائه خواهد داد و اطلاعاتی را در مورد اقلام موجود و کالاهایی که موجودی شان در شرف اتمام است ثبت خواهد کرد. ماژول تولید هم چنین می تواند میانگین زمان تولید یک کالا را محاسبه کند و سپس عرضه را با تقاضای پیش بینی شده مقایسه کند تا یک برنامه ریزی مناسب و دقیق برای تولید ایجاد شود.

نکته مهم

ماژول مدیریت تولید هم چنین تصویری واقعی از شرکت ارائه خواهد داد و اطلاعاتی را در مورد اقلام موجود و کالاهایی که موجودی شان در شرف اتمام است ثبت خواهد کرد.

4. ماژول مدیریت موجودی

ماژول مدیریت موجودی از ماژول های نرم افزار ERP، کنترل موجودی را با ردیابی مقادیر و مکان اقلام تا انبارداری های تکی را امکان پذیر می کند. این ماژول می تواند با یکپارچه شدن با ابزار تدارکات، تصویر کاملی از نه تنها موجودی فعلی، بلکه موجودی ورودی را نیز ارائه دهد. ماژول مدیریت موجودی به کسب و کارها کمک می کند تا هزینه های موجودی را مدیریت کنند، و مطمئن شوند که دارای موجودی کافی هستند، بدون اینکه سرمایه نقد زیادی در موجودی ها بخوابانند.

هزینه های پیاده سازی ERP

یک ماژول مدیریت موجودی می تواند روندهای فروش را در مقابل محصول موجود بسنجد تا به شرکت ها کمک کند تصمیمات آگاهانه ای اتخاذ کنند که باعث افزایش حاشیه سود و افزایش گردش موجودی شود (در اینجا معیار تعداد دفعات فروش کالا در یک دوره معین است). این ماژول می تواند در جلوگیری از کمبود موجودی و تاخیر در ارائه کالا کمک کند تا در نهایت خدمات مشتری را بهبود بخشد.

کسب و کارهایی که فاقد سایر ماژول های مدیریت زنجیره تامین هستند، ممکن است از برنامه مدیریت موجودی برای رسیدگی به سفارش های خرید، سفارش های فروش و حمل و نقل استفاده کنند. سازمان های بزرگ تر به نسخه ای از این راهکار نیاز دارند که بتواند موجودی را در چندین مکان ردیابی کند.

5. ماژول مدیریت سفارش

ماژول مدیریت سفارش ها ERP

ماژول مدیریت سفارش یکی دیگر از ماژول های پایه نرم افزار ERP است که سفارشات را از دریافت تا تحویل نهایی ردیابی خواهد کرد. این بخش از ERP همه سفارش ها را پس از ثبت سفارش ها به انبار، مرکز توزیع یا فروشگاه خرده فروشی ارسال می کند و وضعیت آنها را هنگام آماده سازی، انجام و ارسال به مشتری پیگیری می کند. ماژول مدیریت سفارش از گم شدن سفارشات جلوگیری خواهد کرد و آمار تحویل به موقع را افزایش خواهد داد تا مشتریان را راضی نگه دارد و هزینه های غیرضروری برای حمل و نقل سریع را کاهش دهد.

ماژول های پیشرفته تر مدیریت سفارش می توانند به شرکت کمک کنند تا مقرون به صرفه ترین گزینه را برای انجام یک سفارش تعیین کند. برای مثال، ارسال کالا از فروشگاه یا انبار یا شریک شخص ثالث (نمایندگی محصول) بر اساس موجودی کالا و مکان خریدار انجام خواهد شد.

6. ماژول مدیریت انبار

ماژول مدیریت انبار نیز یکی از ماژول های نرم افزار ERP است و می تواند بازگشت سریع سرمایه را برای مشاغلی که انبارهای خود را اداره می کنند، ارائه دهد. این نرم افزار می تواند کارمندان انبار را به طور موثر در تمام فرآیندهای انبار بر اساس چیدمان تاسیسات، از زمان تحویل محموله ها گرفته تا برداشت و بسته بندی و حمل و نقل، راهنمایی کند. این ماژول می تواند به شرکت ها کمک کند تا کارها و وظایف را بر اساس حجم سفارش مورد انتظار برنامه ریزی کنند.

ماژول مدیریت انبار می تواند از استراتژی های مختلف برداشت پشتیبانی کند، مانند انتخاب دسته ای، انتخاب موجی و انتخاب منطقه ای. بسته به اینکه کدام استراتژی برای یک کسب و کار مورد نظر کارآمدتر خواهد بود برخی از ماژول ها می توانند کارآمدترین روش انتخاب را به کارمندان نشان دهند.

فرآیند استقرار ERP

هنگامی که ماژول مدیریت انبار با برنامه های مدیریت موجودی و مدیریت سفارش ادغام می شود، کارمندان می توانند به سرعت محصولات مناسب را پیدا کنند و محموله ها را با سرعت بیشتری از انبار ارسال کنند. اینکار سرعت تحویل محصول و در نهایت رضایت مشتری را افزایش خواهد داد.

7. ماژول مدیریت زنجیره تامین

یک ماژول مدیریت زنجیره تامین، هر مرحله از جابجایی کالاها و محصولات را در سراسر زنجیره تامین، از تامین کنندگان فرعی گرفته تا تامین کنندگان اصلی، تولید کنندگان، توزیع کنندگان و خرده فروشان یا مصرف کنندگان را ردیابی می کند. این ماژول از ماژول های نرم افزار ای آر پی هم چنین می تواند هر گونه مواد یا محصولاتی را که در بازپرداخت یا تعویض بازگردانده شده اند را مدیریت کند.

ERP در مدیریت زنجیره تامین

همان طور که قبلا ذکر شد، مدیریت زنجیره تامین می تواند مجموعه وسیعی از ماژول ها مانند تدارکات، مدیریت موجودی، تولید، مدیریت سفارش و مدیریت انبار را شامل شود. با این حال، ممکن است عملکردی فراتر از قابلیت های اصلی آن ماژول ها نیز داشته باشد.

8. ماژول مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)

ماژول مدیریت ارتباط با مشتری (CRM) نیز یکی از ماژول های نرم افزار ERP است که تمام اطلاعات مشتری و مشتریان احتمالی را ذخیره می کند. این اطلاعات شامل سابقه ارتباط شرکت با یک شخص، مانند تاریخ و زمان تماس ها و ایمیل های ارسال شده و سابقه خرید آنها خواهد بود. یک CRM خدمات مشتری را بهبود می بخشد زیرا به کمک آن کارمندان می توانند به راحتی به تمام اطلاعات مورد نیاز خود هنگام تعامل با مشتری دسترسی داشته باشند.

ماژول مشتریان
پیشنهاد ماژول
ماژول مشتریان

بسیاری از کسب و کارها نیز از CRM برای مدیریت سرنخ ها و فرصت های فروش استفاده می کنند. این ماژول می تواند ارتباط با مشتریان بالقوه را ردیابی کند و پیشنهاد دهد که کدام مشتریان باید برای تبلیغات خاص یا فرصت های فروش متقابل مورد هدف قرار گیرند. ماژول های قوی تر CRM می توانند از تقسیم بندی مشتری (بازاریابی هدفمندتر) و مدیران تماس و ابزارهای گزارش دهی پیشرفته پشتیبانی کنند.

9. ماژول اتوماسیون خدمات حرفه ای (مدیریت منابع خدمات)

ماژول اتوماسیون خدمات حرفه ای (PSA) که ماژول مدیریت منابع خدمات نیز نامیده می شود، به سازمان اجازه می دهد تا پروژه ها را برنامه ریزی و مدیریت کند. کسب و کارهای مبتنی بر خدمات، اغلب از این ماژول نرم افزار ERP استفاده می کنند. این ماژول وضعیت پروژه ها را ردیابی کرده، منابع انسانی و سرمایه را مدیریت می کند و به مدیران اجازه می دهد تا هزینه ها و جداول زمانی مورد تایید خود را مشخص کنند.

با ذخیره تمام اسناد مرتبط در یک محل مشترک، همکاری بین تیم ها تسهیل می یابد. علاوه بر این، ماژول PSA می تواند به طور خودکار صورت حساب ها را بر اساس قوانین پیرامون چرخه صورت حساب تهیه و برای مشتریان ارسال کند.

10. ماژول مدیریت نیروی کار

ماژول مدیریت نیروی کار مشابه ماژول مدیریت منابع انسانی عمل می کند با این تفاوت که برای شرکت هایی طراحی شده است که کارمندان نسبت به قانون کار ساعات بیشتری کار می کنند. این ماژول از ماژول های نرم افزار ERP می تواند حضور و ساعات کار کارمندان را کنترل کند و مواردی مانند بهره وری و غیبت کارمندان را اندازه گیری کند.

ماژول مدیریت نیروی کار می تواند حقوق و دستمزد کارمندان را نیز مدیریت کند. ماژول فرعی حقوق و دستمزد به طور خودکار حقوق کارمندان را در یک برنامه زمان بندی مشخص شده و با کسر مالیات پرداخت می کند و بازپرداخت هزینه ها نیز را انجام می دهد. این ماژول هم چنین می تواند گزارش هایی در مورد هزینه های حقوق و دستمزد، کل ساعات اضافه کاری ارائه دهد.

ماژول حقوق و دستمزد کاواک

11. ماژول مدیریت منابع انسانی

یک ماژول مدیریت منابع انسانی (HRM) یا مدیریت سرمایه انسانی (HCM) علاوه بر داشتن تمام ویژگی های یک برنامه مدیریت نیروی کار می تواند قابلیت های بیشتری را نیز ارائه می دهد. HRM را می توان به عنوان یک CRM برای کارمندان در نظر گرفت. این ماژول پرطرفدار که جزو ماژول های پایه نرم افزار ERP است دارای سوابق دقیق در مورد همه کارمندان است و اسنادی مانند بررسی عملکرد، شرح شغل و نامه های پیشنهادی را ذخیره می کند. این ماژول نه تنها ساعات کار، بلکه زمان مرخصی (PTO) و یا روزهای بیماری و اطلاعات مزایای کارمندان را ردیابی می کند.

ماژول مدیریت کارکنان نرم افزار کاواک
پیشنهاد ماژول
ماژول مدیریت کارکنان

از آنجایی که ماژول HRM مقدار زیادی از اطلاعات را در مورد هر کارمند در سراسر سازمان ذخیره می کند، بسیاری از داده های تکراری یا نادرست را که بسیاری از سازمان ها در صفحات گسترده اکسل ذخیره کرده اند را حذف خواهد کرد.

12. ماژول تجارت الکترونیک

ماژول تجارت الکترونیک ERP

برخی از فروشندگان ERP یک ماژول تجارت الکترونیک را برای کسب و کارهایی که می خواهند به صورت آنلاین فروش انجام دهند ارائه می دهند. این ماژول به شرکت ها کمک می کند تا به سرعت یک وب سایت تجارت الکترونیک بین کسب و کارهای B2B یا کسب و کارهای B2C راه اندازی کنند.

برنامه های کاربردی تجاری پیشرو شامل ابزارهای کاربر پسند هستند که به کارمندان اجازه می دهند به راحتی موارد جدید اضافه کنند، محتوای محصول (توضیحات آیتم ها، عنوان ها، مشخصات، تصاویر و غیره) را به روزرسانی کنند و ظاهر و حسی که وب سایت منتقل می کند را تغییر دهند.

هنگامی که ماژول تجارت الکترونیک با سایر ماژول های نرم افزار ERP ادغام می شود، تمام اطلاعات پرداخت، سفارش و موجودی از ماژول تجارت الکترونیک به پایگاه داده مشترک وارد می شود. این کار تضمین می کند که همه تراکنش ها به دفتر کل اضافه، اقلام ناموجود در انبار از سایت حذف و سفارشات به موقع ارسال خواهند شد.

13. ماژول اتوماسیون بازاریابی

همانند ماژول تجارت الکترونیک، برخی از ارائه دهندگان نرم افزار ERP یک ماژول اتوماسیون بازاریابی را توسعه داده اند. یک ماژول بازاریابی، کمپین های بازاریابی را در کانال های دیجیتالی مانند ایمیل، و اینترنت، رسانه های اجتماعی و پیامک مدیریت می کند. این ماژول از ماژول های نرم افزار ERP می تواند ارسال ایمیل را بر اساس قوانین کمپین خودکارسازی کند و دارای ویژگی های پیشرفته تقسیم بندی مشتری است، بنابراین مشتریان فقط پیام های مرتبط با خود را دریافت خواهند کرد.

اتوماسیون ERP

نرم افزار اتوماسیون بازاریابی، چه بخشی از سیستم ERP باشد چه یک راهکار جداگانه، می تواند گزارش های دقیقی از عملکرد کمپین ها برای شکل دادن به برنامه های بازاریابی و هزینه های آینده ارائه دهد. این برنامه ها باعث افزایش سرنخ ها، وفاداری مشتری و به مرور زمان افزایش فروش خواهند شد.

سایر ماژول های ERP

  • برنامه ریزی نیازهای مواد: فرآیند تولید را از طریق برنامه ریزی تولید، زمان بندی و کنترل موجودی ساده کنید. نیازهای مواد را محاسبه کنید، حجم کار پرسنل و ماشین را هماهنگ کنید و خرید را به طور بهینه برای برآورده کردن تقاضای مشتری برنامه ریزی کنید.
  • دارایی ثابت: ماژول دارایی های ثابت، ردیابی و تطبیق کامل دارایی را در کنار مدیریت جامع دارایی از اکتساب تا بازنشستگی برای همه دارایی های مشهود مانند زمین، ساختمان، وسایل نقلیه، ماشین آلات و موتورها امکان پذیر می کند. استفاده از این ماژول کسب و کار را قادر می سازد تا وظایف مختلفی مانند محاسبه استهلاک، برنامه ریزی نگهداری، دفع دارایی، مدیریت چرخه عمر دارایی های ثابت و قانون مالیات را خودکار کند. هدف این ماژول پیروی از مقررات دولتی، حذف سوء مدیریت، افزایش کارایی و عملکرد دارایی و افزایش بهره وری در محل کار است.
  • هوش تجاری: ابزارهای هوش تجاری طیف وسیعی از ابزارها را برای انجام تجزیه و تحلیل داده ها، تجسم داده ها و شناسایی روند در بر می گیرد تا کسب و کارها قدرت تصمیم گیری های قوی مبتنی بر داده ها را داشته باشند. استفاده از این ماژول در چشم انداز کسب و کار پویای امروزی برای مبارزه موثر با چالش های مختلف و کسب مزیت رقابتی بسیار حیاتی است. ماژول BI داده‌های بخش‌های مختلف شرکت را ادغام می‌کند و گزارش‌های تعاملی و داشبوردهای سفارشی‌سازی شده را برای تصمیم‌گیری آگاهانه تشکیل می‌دهد.
  • مدیریت تعمیر و نگهداری: یکی دیگر از ماژول های ERP، ماژول مدیریت تعمیر و نگهداری است. ماژول مدیریت نگهداری، دارایی های سازمانی، ماشین آلات و مواد را با اجرای اقدامات پیشگیرانه مختلف و وظایف تعمیر و نگهداری برنامه ریزی شده حفظ می کند. این باعث افزایش طول عمر دارایی، کاهش زمان خرابی و به حداقل رساندن تصادفات و هزینه های تعمیر می شود. این ماژول عملکردهای مختلفی را برای ردیابی، ثبت و مدیریت یک رکورد جامع از دارایی های سازمانی در یک مکان مرکزی ارائه می دهد.

نحوه انتخاب ماژول های نرم افزار ERP مناسب برای کسب و کارها

ماژول های نرم افزار ERP که یک کسب و کار باید در آنها سرمایه گذاری کند بسته به مدل کسب و کار، صنعت، موانع فعلی و سایر عوامل متفاوت خواهد بود. چند ماژول اصلی نرم افزار ERP وجود دارد که اکثر سازمان ها برای مدیریت کسب و کار خود به آنها نیاز خواهند داشت. هر شرکتی برای فعالیت، نظارت بر سلامت مالی و اطمینان از پرداخت صورتحساب هایش به یک ماژول مالی و حسابداری نیاز دارد. راه اندازی یک کسب و کار بدون استفاده از نرم افزاری که بتواند اطلاعات مالی را ارائه دهد و وظایف اساسی حسابداری را انجام دهد دشوار خواهد بود.

گرچه CRM به اندازه ماژول امور مالی و حسابداری حیاتی نیست، تقریبا همه شرکت ها، صرف نظر از صنعتی که در آن فعالیت می کنند و این که مبتنی بر محصول یا خدمات هستند، به نوعی از مشتری وابسته خواهند بود، بنابراین CRM ماژول دیگری از ماژول های نرم افزار ERP است که برای اکثر کسب و کارها مفید خواهد بود.

به طور مشابه، مدیریت نیروی کار یا ماژول HRM یک سرمایه گذاری ارزشمند برای اکثر شرکت هایی خواهد بود که بیش از چند کارمند در آنها فعالیت دارند. کارمندان باید به موقع حقوق خود را دریافت کنند و کارفرمایان به یک محل مرکزی و واحد نیاز دارند تا اطلاعات و پیشرفت شغلی آنها را پیگیری کنند.

هر شرکتی (تقریبا همه تولیدکنندگان، توزیع کنندگان و خرده فروشان) از مزایای ماژول مدیریت زنجیره تامین بهره مند خواهد شد. بیشتر سازمان ها با ماژول های مدیریت موجودی و سفارش شروع می کنند، زیرا این ماژول ها برای عملیات روزانه حیاتی هستند و ممکن است بعدا ماژول هایی برای تولید، مدیریت انبار و تدارکات را به سازمان خود اضافه کنند.

خرید و پیاده سازی نرم افزار ERP در گذشته امری خطرناک و حتی طاقت فرسا بود. اما با شروع با یک سیستم ERP مناسب برای کسب و کارتان این امکان برای شما فراهم می شود تا با اصول پایه کار کنید و آنها را همراه با رشد سازمان خود ارتقا و گسترش دهید. ماژول های ERP ایده آل برای کسب و کار شما، ماژول هایی هستند که نیاز شما را در حال حاضر برآورده می کنند و برای کمک به شما در مواجهه با چالش ها و فرصت هایی که رشد ایجاد خواهند کرد قابلیت همگام سازی داشته باشند.

درخواست دمو رایگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در مطالب کاواک

کاواک در شبکه‌های اجتماعی

شاید دوست داشته باشید

درخواست پروپوزال