یک نرم افزار ERP حرفه ایی و متناسب با صنعت شما که به عنوان مدیریت یکپارچه فرآیندها و برنامه های کسب و کار شما عمل می کند، می تواند انعطاف پذیری و چابکی در زمان واقعی را به کسب و کار شما ارائه دهد. امروزه سیستم های ERP برای مدیریت هزاران کسب و کار در هر اندازه و در همه صنایع بسیار حیاتی هستند. در این مقاله قصد داریم در مورد این که نرم افزار ERP چیست؟ چه ویژگی ها و مزایایی برای کسب و کارها می تواند داشته باشد و مواردی دیگر صحبت کنیم. تا انتهای مقاله ما را همراهی کنید تا بیشتر در این مورد بدانید.
نرم افزار ERP چیست؟
ERP چیست؟ به عبارت بهتر ERP مخفف عبارت Enterprise Resource Planning است. ERP یعنی چه؟ ERP به معنی برنامه ریزی منابع سازمانی است و در واقع به نوعی از نرم افزار اطلاق می شود که سازمان ها برای مدیریت و یکپارچه سازی فعالیت های تجاری خود مانند حسابداری، تدارکات، مدیریت پروژه، ارتباط با مشتریان و … از آن استفاده می کنند. یک مجموعه کامل نرم افزار ERP همچنین علاوه بر مدیریت عملکرد سازمانی، نرم افزاری است که به برنامه ریزی، بودجه، پیش بینی و گزارش عملکردهای سازمان کمک می کند.
سیستم ERP چیست؟
سیستم ERP بسیاری از فرآیندهای تجاری را به هم متصل می کنند و جریان داده ها را بین آنها امکان پذیر می کنند. نرم افزارهای ای آر پی با جمع آوری داده های تراکنشی مشترک یک سازمان از منابع متعدد، تعدد داده ها را حذف می کنند و یکپارچگی داده ها را با یک منبع متمرکز ارائه می کنند.
سیستم erp باید پویایی و انعطاف پذیری لازم را داشته باشد تا در برابر تغییرات، واکنش های به موقع و مناسب از خود ارائه نماید. استفاده از سیستم erp منجر به کاهش هزینه ها، کاهش زمان انجام فعالیت ها، و هماهنگی بین تولید و تقاضا می شود.
اگر بخواهیم در مورد کارکردهای سیستم erp مواردی را بیان کنیم، می توانیم به اداره کسب و کار خود از هر نقطه و مکانی، مدیریت امور مالی، بهینه سازی زنجیره تامین، سرعت بخشیدن به فرایند فروش، تحویل پروژه ها در موعد مقرر، اداره انبار به صورت کارامد، پایبندی به تعهدات سازمان و بسیاری از موارد دیگر اشاره کنیم.
چرا نرم افزار ERP برای کسب و کارها مهم است؟
در حالی که هیچ راهکار کاملی برای هر فرآیند تجاری هر کسب و کار وجود ندارد، نرم افزار یکپارچه ERP می تواند با در کنار هم قرار دادن فرآیندها، سازمان ها را به سمت بهتر و بهتر شدن هدایت کند. از نرم افزار ای آر پی گاهی اوقات به عنوان «سیستم عصبی مرکزی یک سازمان» یاد می شود. یک نرم افزار ERP می تواند اتوماسیون، یکپارچه سازی و هوشمندی را فراهم کند که برای انجام کارآمد تمام فعالیت های روزانه کسب و کار ضروری است.
امور مالی برای بستن سریع حساب ها به یک ERP نیاز دارد. فروش برای مدیریت تمام سفارشات مشتری به ERP نیاز دارد. لجستیک برای ارائه محصولات و خدمات مناسب به مشتریان بر روی نرم افزار ای آر پی که به خوبی اجرا می شود متکی است. حساب های پرداختنی به ERP نیاز دارند تا به درستی و به موقع پرداخت شوند. مدیریت برای تصمیم گیری به موقع نیاز به مشاهده فوری عملکرد شرکت دارد. بنابراین آنها روی داده ها و تجزیه و تحلیل قابل اعتماد داده ها که توسط نرم افزار ERP امکان پذیر شده است، حساب می کنند.
اهمیت نرم افزار ERP برای کسب و کارها با نرخ رو به رشد پذیرش آن توسط مدیران کسب و کار نشان داده شده است.
به گفته G2، «پیش بینی می شود که بازار جهانی نرم افزار ای ار پی تا سال 2026 با 10.2 درصد رشد به 78.40 میلیارد دلار برسد.»
چرا یک شرکت به ERP نیاز دارد؟

دلایل نیاز یک شرکت به نرم افزار ERP چیست؟ در حقیقت نرم افزار ERP با اتصال همه بخش های شرکت و گردآوری داده ها در یک مکان کار می کند. نرم افزار ERP اغلب شامل حسابداری، موجودی، فروش و غیره است. هر بخش از کسب و کار شما می تواند به عناصر نرم افزاری تعیین شده خود دسترسی داشته باشد. سپس همه آنها به طور یکپارچه گرد هم می آیند تا همیشه یک نمای به روز به شما ارائه دهند.
با استفاده از نرم افزار ERP نه تنها می توانید یک نمای یکپارچه از شرکت داشته باشید، بلکه اغلب، داده ها را می توان در بین بخش ها به اشتراک گذاشت. بخش های مختلف کسب و کار شما اغلب باید با هم کار کنند. نرم افزار ای آر پی به عنوان مرکزی برای بخش ها عمل می کند تا وظایف را به طور موثر انجام دهند.
سه نشانه وجود دارد که نشان می دهد شما نیاز به استقرار یک سیستم ERP و بهره مندی از آن دارید. اول از همه، شاید شما با اصول اولیه خوب عمل کرده اید، اما اصول اولیه به محدودیت های رشد شما تبدیل شده اند. دوم، ممکن است متوجه شوید که حسابداری جدید یا سایر نرم افزارهای خاص شما با سیستم های موجود شما، یعنی سیستم منابع انسانی یا سیستم CRM داخلی، سازگار نیست. متوجه میشوید که تلاش برای ایجاد راهحل، اتلاف وقت و منابع است.
سومین و آخرین مورد این است که اگر کارکنان و مشتریان شما گهگاهی شروع به شکایت از اشتباهات می کنند و احساس می کنید که نمی توانید برای برآورده کردن انتظارات آنها سرمایه گذاری کنید، باید بدون هیچ تاخیری عملیات را ساده کنید.
چه نوع کسب و کاری باید از ERP استفاده کند؟
هر کسب و کاری، مهم نیست چقدر بزرگ یا کوچک، می تواند از نرم افزار ERP استفاده کند. با این حال، به عنوان یک قاعده، هرچه کسب و کار بزرگتر یا پیچیده تر باشد، نیاز بیشتری به ERP با دامنه وسیع تری از ویژگی های نرم افزار ERP وجود خواهد داشت. کسبوکارهای کوچکتر نیز میتوانند از نرمافزار ERP خوب بهرهمند شوند، در ابتدا با عملکرد کمتر، اما عاقلانه است که اطمینان حاصل شود که توانایی افزودن ویژگیها با رشد کسبوکار وجود دارد.
کسبوکارهای کوچکتر میتوانند سریعتر از نگرانیهای بزرگتر خود را تطبیق دهند و تغییر کنند، اما مهم است که به خاطر داشته باشید، کسب و کار در هر اندازه ای که باشد، تصمیمگیریها همیشه باید آگاهانه و با اطلاعات دقیق و بهروز گرفته شوند. سیستم ERP شما این اطلاعات را ارائه خواهد کرد. یک تجارت هرگز ساکن نیست. یا در حال رشد است یا در حال کاهش است، اما کارآفرینان عاقل همیشه وضعیت فعلی کسب و کار خود را خواهند دانست.
ارزش تجاری نرم افزار ERP چیست؟

نادیده گرفتن تأثیر نرم افزار ERP در دنیای کسب و کار امروز غیرممکن است. از آنجایی که داده ها و فرآیندهای سازمانی در سیستم های ERP قرار می گیرند، کسب و کارها می توانند بخش های جداگانه را تراز کرده و گردش کار را بهبود بخشند و در نتیجه صرفه جویی قابل توجهی را به همراه داشته باشند. نمونه هایی از مزایای خاص نرم افزار ای آر پی عبارتند از:
– بینش تجاری بهبود یافته از اطلاعات لحظه ای تولید شده توسط گزارش ها
– هزینه های عملیاتی کمتر از طریق فرآیندهای تجاری ساده با بهترین شیوه ها
– بهبود کارایی از طریق تجربه کاربری مشترک در بسیاری از عملکردها و فرآیندهای کاملا تعریف شده
– زیرساخت های ثابت و یکسان از بخش پشتیبانی تا بخش ارتباط با مشتریان
– کاهش ریسک از طریق بهبود یکپارچگی داده ها و کنترل های مالی
– کاهش هزینه های مدیریتی و عملیاتی از طریق سیستم های یکسان و یکپارچه

نکات کلیدی
– نرم افزار ERP می تواند تمام فرآیندهای مورد نیاز کسب و کارها را یکپارچه کند.
– راهکارهای ERP در طول سال ها تکامل یافته اند و اکنون بسیاری از آنها برنامه های تحت وب هستند که کاربران می توانند از راه دور به آنها دسترسی داشته باشند.
– برخی از مزایای نرم افزار ERP شامل جریان آزاد ارتباط بین حوزه های مختلف کسب و کار، برقراری یک منبع اطلاعاتی واحد و گزارش دقیق و فوری داده است.
– صدها نرم افزار ای آر پی وجود دارد که یک شرکت می تواند از بین آنها انتخاب کند و بیشتر آنها را می توان سفارشی کرد.
– اگر یک شرکت سیستم ای آر پی را با دقت پیاده سازی نکند، نرم افزار ERP می تواند ناکارآمد باشد.
کاربردهای نرم افزار ERP چیست؟

یک نرم افزار ای آر پی می تواند بسیاری از فرایندهای اصلی کسب و کار را در سراسر سازمان شما پوشش دهد. از جمله کمک به از بین بردن موانع بین بخش ارتباط با مشتریان با بخش پشتیبانی از مشتریان. برخی از فرایندهایی که با نرم افزار ای آر پی می توان آنها را بهینه کرد عبارتند از:
1- خرید و فروش
خرده فروشان امروزی با چالش های زیادی روبرو هستند و یک سیستم ERP می تواند یک راه حل تجاری کامل و همه جانبه را ارائه دهد که تجربیات پشتیبانی از مشتریان، فرایندهای داخل فروشگاهی و دیجیتال را یکپارچه می کند. مشتریان از طریق هوش مصنوعی، تجربه خرید شخصی تر و یکپارچه تری کسب می کنند. در حالی که خرده فروشان بهره وری کارکنان را افزایش می دهند، نرم افزار ای آر پی به شفافیت بیشتر و رشد کسب و کارشان نیز کمک می کنند.
2- امور مالی و سرمایه گذاری
نرم افزار ای آر پی باعث افزایش سودآوری در حین اجرای یکپارچه سازی می شود. نرم افزار ای آر پی در پیشخوان خود داده هایی مبتنی بر هوش مصنوعی نمایش می دهد که در واقع یک نمای کلی از امور مالی کسب و کار است. این داده ها به شما بینش و آگاهی می دهد و کمک می کند در هر زمان و هر مکان از اطلاعات لحظه ای استفاده نموده و تصمیم های درستی اتخاذ کنید. نرم افزار ERP همچنین با خودکار کردن کارهای روزانه، وارد کردن اطلاعات به صورت دستی را کاهش می دهد.
3- منابع انسانی
نرم افزارهای ای آر پی راه هایی برای مدیریت داده های شرکت و ساده کردن وظایف مدیریت کارکنان مانند حقوق و دستمزد، استخدام و سایر وظایف ارائه می دهند. با استفاده از این نرم افزارها شما در موقعیت بهتری برای کمک به حفظ، استخدام جدید و توانمندسازی کارکنان تان خواهید بود و در عین حال عملکرد کارکنان را نیز پیگیری می کنید. نرم افزار ERP به شما در شناسایی مشکلات منابع انسانی قبل از وقوع آنها نیز کمک می کند.
4- ساخت و تولید
نرم افزار ای آر پی فرآیندهای روزانه را از طریق اتوماسیون erp فرآیندها خودکار می کند و به تولیدکنندگان این امکان را می دهد که نیازهای مشتری را برآورده کنند و منابع را با دسترسی به داده های لحظه ای مدیریت کنند. همچنین مدیریت پروژه، مدیریت هزینه و برنامه ریزی تولید را بهینه می کند.
5- زنجیره تامین
اگر هنوز اطلاعات امور مالی، انبار و … را به صورت دستی وارد می کنید، نرم افزار ای آر پی با خودکارسازی این عملیات ها، کارهای انبارداری، حسابداری و … مانند ارائه موجودی انبار شما را خودکار می کند. می توانید با خودکارسازی این فرآیندها با ERP، در زمان و هزینه خود صرفه جویی کنید.
سه نشانه که به نرم افزار ERP نیاز دارید
اگر هم چنان با سیستم ERP قدیمی خود دست و پنجه نرم می کنید، ممکن است از خود بپرسید که آیا اکنون زمان مناسبی برای ایجاد تغییر و تحول در کسب و کار من است یا نه. نشانه هایی وجود دارد که نشان می دهد نیاز به برنامه ERP جدید دارید:
1- نرم افزارهای اولیه اجازه رشد نمی دهند
شاید با ابزارها و نرم افزارهای اولیه خوب عمل کرده اید، اما اگر این نرم افزارها محدودیت هایی را برای گسترش بازار و توانایی شما برای رشد در مقیاس بزرگ تر ایجاد می کنند، ممکن است زمان انتخاب یک نرم افزار ERP بهتر فرا رسیده باشد. نرم افزاری که به اندازه کافی انعطاف پذیر است تا امکان رشد را برای کسب و کار شما فراهم کند.
2- با سیستم های متفاوت سر و کار دارید
با تغییر تکنولوژی و با گذشت زمان، متوجه می شوید که سیستم ها و نرم افزارهای مختلف شما به خوبی با هم کار نمی کنند. ممکن است متوجه شوید که نرم افزار حسابداری جدید شما با سیستم منابع انسانی قدیمی شما سازگار نیست و قابلیت یکپارچگی را فراهم نمی کند. در این صورت باید متوجه شوید که به یک برنامه ERP جدید و قدرتمند با قابلیت توسعه احتیاج دارید.
3- نمی توانید انتظارات مشتری را برآورده کنید
دادن ابزارهایی به کارکنان که برای موفقیت نیاز دارند و سرمایه گذاری در برآورده کردن انتظارات و نیازهای مشتریان می تواند کمک کند تا مزیت رقابتی خود را حفظ کنید. ابزارهایی که نمی توانند نیازها و خواسته های مشتریان را به شما منتقل نمایند، فقط ابزاری دست و پاگیر برای سازمان شما است. یک نرم افزار یکپارچه ERP حرفه ای و مدرن، روابط شما با مشتریان تان را بهبود می بخشد و تجربه مشتری مداری خوبی را در اختیار شما قرار می دهد.
10 ویژگی مهم نرم افزار ERP
هر نرم افزار ERP بر اساس صنعتی که برای آن آماده شده و ماژول هایی که مورد استفاده قرار می گیرد، فهرست بلندی از قابلیت ها را خواهد داشت. با این حال، 10 ویژگی نرم افزار ERP وجود دارد که اساسی هستند و همه سیستم های مدیریت منابع سازمانی یا ERP باید آنها را داشته باشند:
1- یک پایگاه داده مشترک: اطلاعات متمرکز و نسخه واحد از داده های حقیقی، ارائه داده های منسجم و مشترک از شرکت
2- تجزیه و تحلیل: ابزارهای تجزیه و تحلیل داخلی، گزارش دهی و ابزارهای انطباق که می توانند بینش هوشمندانه ای را برای هر حوزه ای از کسب و کار ارائه دهند
3- تجسم داده ها: ارائه بصری اطلاعات کلیدی با داشبورد، KPI و تجزیه و تحلیل با جزئیات برای کمک به تصمیم گیری سریع و آگاهانه
4- اتوماسیون ERP: اتوماسیون کارهای تکراری با هوش مصنوعی و یادگیری ماشین
5- UI/UX ثابت: ظاهر و احساس یکسان در ماژول ها و همچنین ابزارهای پیکربندی و شخصی سازی آسان
6- یکپارچه سازی: یکپارچه سازی فرآیندها و گردش کارها و همچنین ادغام آسان با سایر راهکارهای نرم افزاری و منابع داده
7- فناوری های جدید: پشتیبانی از هوش مصنوعی و یادگیری ماشین، دستیارهای دیجیتال، اینترنت اشیا، امنیت و حریم خصوصی و موبایل
8- پلتفرم فناوری: استفاده از فناوری های سریع، اثبات شده و پایدار برای این سرمایه گذاری بلندمدت از جمله پلت فرم کم کد/بدون کد، iPaaS، مدیریت داده و موارد دیگر
9- پشتیبانی چند ملیتی: از جمله برای زبان ها، ارزها، شیوه ها و مقررات کسب و کار محلی و همچنین پشتیبانی فنی برای خدمات ابری، آموزش، کمک و پیاده سازی
10- انتخاب استقرار: ابری، داخلی یا ترکیبی
چالش های پیاده سازی ERP برای کسب و کارها

با وجود تمام گزینه های موجود، برخی از شرکت ها هنوز در مورد پیاده سازی برنامه ای آر پی مردد هستند. دلایل زیادی می تواند وجود داشته باشد، اما در جایی که چالشی وجود دارد قطعا راه حلی هم وجود دارد. چالش های پیاده سازی و استقرار نرم افزار ای آر پی موارد زیر هستند:
1- انتخاب بهترین نرم افزار ERP
نرم افزار ERP باید بتواند بهترین فرآیندهای تجاری را که در حال حاضر استفاده می کنید را تحت یک سیستم یکپارچه جمع کند که به همه افراد سازمان شما امکان می دهد اطلاعات یکسانی را مشاهده کنند. به همین دلیل است که انتخاب بهترین نرم افزار ERP از بین چندین نرم افزار بسیار مهم و حیاتی است. زیرا آینده کسب و کارتان به انتخاب امروز شما بستگی دارد.
2- پرداخت هزینه نرم افزار ERP
استفاده از یک نرم افزار ای آر پی نباید به صورت اجرای همه یا هیچ باشد. ماژول های راهکار نرم افزار ای ار پی را می توان به طور جداگانه و با توجه به نیازهای کسب و کار خریداری کرد. این کار به تیم شما کمک می کند تا در اجرای ERP موفق تر عمل کند و شما را از سرمایه گذاری در یک نرم افزار بزرگ بدون اطلاع از اینکه آیا عملکردهایی که اضافه می کنید نتیجه می دهند یا نه نجات می دهد.
3- ادغام نرم افزار ERP با نرم افزارهای موجود
همان طور که اشاره کردیم، هر نرم افزار ERP که انتخاب می کنید باید با سیستم هایی که اکنون استفاده می کنید متناسب و قابل یکپارچه سازی باشد. همچنین دارای ویژگی هایی باشد که بتواند به رشد آینده کسب و کار شما کمک کند. برای مثال، اگر نرم افزاری که دارید بیشتر جنبه های مالی، زنجیره تامین و تولید کسب و کار شما را مدیریت می کند، ممکن است بخواهید به دنبال نرم افزاری باشید که مؤلفه هوش تجاری قوی تری داشته باشد.
هر نرم افزار ERP باید با سیستم هایی که اکنون استفاده می کنید متناسب و با آنها قابل یکپارچه سازی باشد.
مزایای نرم افزار ERP
یک نرم افزار ای آر پی خوب مزایای زیادی دارد که بسته به نحوه استقرار سیستم می تواند متفاوت باشد. در ادامه به برخی از مهم ترین مزایای نرم افزار ERP که برای همه نرم افزارهای ای آر پی مدرن اعمال می شود اشاره می کنیم:
1- بهره وری بالاتر
فرآیندهای اصلی کسب و کار را ساده و خودکار می کند تا به همه افراد در سازمان کمک کند با هزینه کمتر کارهای بیشتری انجام دهند.
2- بینش عمیق تر
مراکز اطلاعاتی چندگانه را حذف کنید، منبعی متمرکز از داده ها ایجاد کنید که دید مدیریتی عمیق تری ارائه می کند.
3- گزارش دهی سریع
با استفاده از نرم افزار ERP گزارش های مالی و تجاری را سریع دنبال کنید و به راحتی نتایج را به اشتراک بگذارید. بر اساس بینش هایی که به دست می آورید عمل کنید و عملکرد سازمان را بهبود بخشید.
4- ریسک کمتر
دید و کنترل کسب و کار را به حداکثر برسانید، از انطباق با الزامات قانونی اطمینان حاصل کنید، و ریسک را پیش بینی و از آن جلوگیری کنید.
5- فناوری اطلاعات ساده تر
با استفاده از برنامه های ERP یکپارچه که یک پایگاه داده مشترک دارند، می توانید فناوری اطلاعات را ساده تر کنید.
6- چابکی بهبود یافته
با عملیات سریع و کارآمد و هم چنین دسترسی به داده ها در زمان واقعی، می توانید به سرعت فرصت های جدید را شناسایی کرده و نسبت به آنها واکنش نشان دهید.
معایب ERP
بسیاری از نرم افزارهای مدیریت منابع سازمانی، یعنی erp برای کسب و کارها به نحوی ضروری می باشند، به خصوص برای قسمت هایی مانند امور مالی که بخش مرکزی کسب و کار هستند. این مسئله برای کسب و کارهای کوچک نیز صادق و ضروری است.
این نرم افزارهای مدیریت منابع سازمانی با توجه به همه مزایایی که دارند و فایده هایی که برای کسب و کار به ارمغان می آورد، نقاط ضعف و معایبی نیز دارند. هر چند معایب ای آر پی آنقدر هم قابل توجه نیست که اقدام برای استقرار آن را توجیه نکند. این معایب عبارتند از:
- هزینه های بالایی که ممکن است در آینده داشته باشند
- دشواری پیاده سازی ERP
- نیاز به مدیریت تغییر در هنگام و پس از پیاده سازی آن
انواع استقرار ERP

نرم افزارهای ای آر پی را می توان به روش های مختلفی استقرار داد:
– در یک فضای ابری
– استقرار در محل
– استقرار در حالت ترکیبی
در ادامه برخی از مهم ترین مزایای هر کدام از روش های استقرار را توضیح داده ایم تا به شما در شناسایی گزینه مناسب برای استقرار نرم افزار ERP کمک کند.
ERP ابری
در این روش، نرم افزار ای آر پی در فضای ابری میزبانی می شود و به عنوان سرویسی که شما در آن مشترک هستید، از طریق اینترنت خدمات داده می شود. ارائه دهنده نرم افزار اغلب از طرف شما کار نگهداری منظم، به روزرسانی ها و امنیت را برعهده می گیرد. این روش مزایای زیادی دارد از جمله هزینه های اولیه پایین تر، مقیاس پذیری و چابکی بیشتر، یکپارچه سازی آسان تر و موارد دیگر.
ERP در محل
این مدل روشی برای استقرار نرم افزار است که در آن این شما هستید که همه چیز را کنترل می کنید. نرم افزار ای آر پی معمولا در داخل سازمان و در سرور مرکزی شرکت و در محل های انتخابی شما نصب می شود. نصب و نگهداری سخت افزار و نرم افزار بر عهده کارکنان شما می باشد.
ERP هیبریدی یا ترکیبی
برای شرکت هایی که می خواهند ترکیبی از هر دو را برای برآوردن نیازهای تجاری خود داشته باشند، مدل استقرار ERP ترکیبی وجود دارد. این روشی است که برخی از برنامه ها و داده های ERP شما در فضای ابری و برخی در سرور مرکزی شرکت شما قرار می گیرند. گاهی اوقات از این روش به عنوان ERP دو لایه هم یاد می شود.
ماژول های اصلی نرم افزار ERP کدامند؟
نرم افزارهای ERP دارای ماژول های مختلفی از برنامه های یکپارچه هستند که می توانند عملکردهای مختلف تجاری را خودکار کنند. در هر سیستم ERP، ماژول های اصلی وجود دارد که عبارتند از:
– مدیریت منابع انسانی (HRM)
– مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)
– حسابداری و مدیریت مالی
– مدیریت پروژه
– مدیریت وظایف
– بازاریابی و فروش
– مدیریت زنجیره تامین (SCM)
– خرید و سفارش ها
هزینه نرم افزار ERP
هزینه و قیمت نرم افزار ERP به فروشنده نرم افزار، ماژول های انتخاب شده و روش استقرار بستگی دارد. هنگام محاسبه بازگشت سرمایه (ROI) یک نرم افزار ERP، هزینه های اولیه و جاری نیروی کار به اندازه هزینه های انتخاب و استقرار نرم افزار مهم هستند. با گزینه های ابری و ترکیبی، عوامل جدید باید ارزیابی شوند. به عنوان مثال، نگهداری و به روزرسانی نرم افزار، امکانات، ظرفیت کامپیوتر، زمان خرابی و بازیابی، امنیت، حفظ حریم خصوصی و هزینه های کارکنان IT ملاحظات مهمی هستند.

آینده نرم افزار ERP

تحول دیجیتال در حال افزایش است و نرم افزار ERP هسته اصلی آن است. از آنجایی که شرکت ها فناوری های دیجیتال را در هر بخش از کسب و کار استفاده می کنند، اساسا روش کار خود را هم تغییر می دهند.
به گفته گارتنر، یکی از اصلی ترین شتاب دهنده های تحول دیجیتال در کسب و کارها، «حذف درَگ» است؛ یعنی از بین بردن هر نیروی منفی که سرعت رشد کسب و کار را کند می کند، از جمله فرآیندها و سیستم های قدیمی. بنابراین، جای تعجب نیست که شرکت ها در حال حاضر به دنبال نرم افزارهای ERP قوی تری هستند تا تحول دیجیتال در کسب و کار خود را عملی کنند.
ERP در هر اندازه ای: گزینه من چیست؟
نرم افزارهای ای آر پی فقط برای شرکت های بزرگ در کلاس جهانی طراحی نشده اند. بلکه نرم افزارهای ERP برای کسب و کارهایی در اندازه های کوچک، متوسط و بزرگ طراحی شده اند و بر هر سه نوع کسب و کار مناسب است و کارایی دارد. هم چنین می توانید عملکردهای خاص صنعت و شرکت را برای رفع نیازهای منحصر به فرد کسب و کار خود مد نظر قرار دهید. صرف نظر از بخش و اندازه کسب و کار، شما می خواهید پروژه پیاده سازی نرم افزار ERP خود را با دقت و پیروی از بهترین شیوه ها برنامه ریزی کنید.
نرم افزار ای آر پی فقط برای شرکت های بزرگ در کلاس جهانی نیست. نرم افزارهای ERP برای کسب و کارهایی در اندازه های کوچک، متوسط و بزرگ طراحی شده اند.
1- نرم افزار ERP برای کسب و کارهای کوچک
نرم افزار ERP برای کسب و کارهای کوچک می تواند به شما کمک کند تا همه جنبه های شرکت در حال رشد خود را مدیریت کنید. از فروش و نحوه ارتباط با مشتری گرفته تا امور مالی و عملیات.
2- نرم افزار ERP برای کسب و کارهای متوسط
امروزه، نرم افزار ERP که برای شرکت های متوسط طراحی شده است، از تجزیه و تحلیل داخلی، استقرار سریع و بهترین شیوه ها برای ده ها فرآیند مختلف تجاری – مالی، منابع انسانی، مدیریت زنجیره تامین و غیره بهره می برد. نرم افزار ای ار پی متوسط به کسب و کارهای در حال رشد کمک می کنند تا حتی با منابع محدود هم رقابت کنند.
3- نرم افزار ERP سازمانی
شرکت های بزرگ با فعالیت های گسترده به یک سیستم ERP قوی و پیشرو در بازار با هوش مصنوعی تعبیه شده، یادگیری ماشینی، تجزیه و تحلیل و اتوماسیون هوشمند برای تغییر مدل ها و فرآیندهای کسب و کار نیاز دارند. بسته به نیاز کسب و کار، سیستم های ERP می توانند به صورت پیش فرض، در فضای ابری یا در یک روش ترکیبی مستقر شوند. آنها می توانند با پایگاه های داده موجود یکپارچه شوند یا در حالت ایده آل، روی پایگاه های اطلاعاتی جدیدتر و قدرتمندتر اجرا شوند.
نرم افزار ERP و تصمیمی که شما باید بگیرید
نرم افزارهای ای ار پی ماژولار که همه داده های شما را به هم متصل می کنند و قابلیت پیاده سازی نیازهای یش بینی نشده کسب و کار شما را دارند می توانند در ایجاد تحول دیجیتال در کسب و کارتان به شما کمک کنند. با ما در ارتباط باشید تا بدانید که چگونه نرم افزار ERP کاواک بهترین چیزهایی را که یک نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمانی مدرن به کسب و کارها ارائه می دهد برای شما نیز به ارمغان می آورد.
فرم زیر را تکمیل کنید تا به نسخه رایگان دموی Kavak ERP دسترسی داشته و بیشتر با آن آشنا شوید.
2 پاسخ
سایت خوب با مقالاتی بسیار بی نظیری دارین
بسیار خوشحالیم که تونستیم برای شما دوست عزیز مفید باشیم. ممنونیم از اینکه وقت با ارزش تون رو برای مطالعه گذاشتید.